Haus Anna Louise

Check direct de beschikbaarheid van ons appartement voor 9 personen.

Appartement 9 personen

Het appartement voor 9 personen is gelegen nabij Kaprun en Zell am See. Op slechts 20 minuten afstand vind je het skigebied van Saalbach Hinterglem.

Het appartement is een combinatie van het appartement en de B&B. Je hebt dus de hele bovenverdieping van Haus Anna Louise in het geheel tot je beschikking. De combinatie appartement + B&B is alleen mogelijk in het winterseizoen!

Het appartement voor 9 personen is erg geschikt voor een groep of familie van  9 personen die met een grote groep op zoek zijn naar een groot huis dat veel privacy biedt.

Het gebied is altijd sneeuwzeker vanwege de Kitzsteinhorn gletsjer. Je kan ook skien in Kaprun of Zell Am See. Op slechts 20 minuten bevindt zich het uitgestrekte skigebied van Saalbach-Hinterglemm.  

In het dorpje Walchen vindt je Erlebnisberg Naglköpfl waar je diverse leuke activiteiten kan doen. Zo is er o.a. een rodelbahn die erg geschikt is voor kinderen omdat deze van boven tot beneden met netten is afgeschermd. In het nabijgelegen dorp Bruck is een bobsleebaan die ’s avonds verlicht is.

Reserveren

Super Ski Pas

Ons appartement ligt centraal in één van de grootste skigebieden van Oostenrijk.

Ontdek elke dag een ander skigebied in de Kitzbüheler Alpen met de Super Ski Card.

Super Ski Card

1 skipas voor de beste skigebieden in de Alpen – Tirol